Search
1f71f8b821663616a914881d3cf66d91

Το πιο ξεχωριστό βίντεο της ημέρας – Δείτε τι κάνει αυτός ο μπαμπάς με το μωρό του!

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα βίντεο όπου οι γονείς σκαρφίζονται τα απίστευτα παιχνίδια για να απολαύσουν με τα παιδιά τους. Αυτή τη φορά όμως αυτό που είδαμε μας τρόμαξε!
Στο παρακάτω βίντεο ένας μπαμπάς κρατάει με το ένα χέρι το μωρό του και το σηκώνει ψηλά. Το μικρό αγοράκι παρόλο που είναι μόλις έξι μηνών καταφέρνει να ισορροπήσει και να σταθεί στα ποδαράκια του. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα μάλιστα, φαίνεται να το απολαμβάνει, αγνοώντας προφανώς τον κίνδυνο που διατρέχει!
Ο μπαμπάς του μικρού Νόε ανέβασε πριν λίγες μέρες το βίντεο στο youtube σχολιάζοντας όλο περηφάνια τις καταπληκτικές ικανότητες ισορροπίας του γιου του, χωρίς μάλλον και ο ίδιος να συνειδητοποιεί πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το «παιχνίδι» για τη σωματική του ακεραιτότητα!
Δείτε το βίντεο και πείτε μας την άποψή σας.

 

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *