Search
tromaktiko2500

Τουλάχιστον τρομακτικό! Εσύ τι θα έκανες αν έβρισκες ένα τέτοιο γράμμα στο ξενοδοχείο σου;

Ανατριχιαστικό μήνυμα να βρίσκεις στο δωμάτιο, που πρόκειται να μείνεις για διακοπές…
Η φοιτήτρια δημοσιογραφίας Amy Jones βρήκε το παρακάτω μήνυμα σε συρτάρι του κομοδίνου της! Συγκεκριμένα γράφει: «Μην ανοίξεις την κλειδωμένη πόρτα! Μην ακούσεις τους ψίθυρους! Φύγετε, απλά φύγ…»

Όταν το είδε η αλήθεια είναι πως τρόμαξε αρκετά! Για το λόγο αυτό το ανέβασε και στο Twitter της γράφοντας: «Είμαι σε ξενοδοχείο στο Εδιμβούργο και βρήκα αυτό το σημείωμα σε συρτάρι».

Στη συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία με την πόρτα στην οποία αναφερόταν και λίγο μετά έγραψε: «Το έδειξα στην μητέρα μου και μου είπε πως μάλλον ήταν πλάκα από παιδιά. Αν πεθάνω απόψε να ξέρετε οτι θέλω ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, να είναι ο Φαλκάο»

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *