Search
NTAVV_420_420

Τι λένε οι Τούρκοι για την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα

Μια επίσκεψη εν μέσω έντασης περιγράφει ο τουρκικός Τύπος. Οι μεγάλης κυκλοφορίας τουρκικές εφημερίδες αναφέρονται στην ενεργειακή ένταση στην ανατολική Μεσόγειο ωστόσο τονίζουν στο σύνολό τους τις σημαντικές οικονομικές προοπτικές μεταξύ των δύο χωρών“Ο Τούρκος πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ελλάδα για δύο ημέρες εν μέσω της έντασης στην ανατολική Μεσόγειο για τα ενεργειακά κοιτάσματα”, λέει η Hurriyet και η Zamman αναφέρεται σε μια “κρίσιμη επίσκεψη στην Ελλάδα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου εν μέσω της έντασης για το αέριο στην ανατολική Μεσόγειο και θα συμμετάσχει στο Ελληνοτουρκικό Συμβούλιο Συνεργασίας στην Αθήνα”.

Ενδεικτικό πάντως του που θα επικεντρωθούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι το δημοσίευμα της Hurriyet που αναφέρεται στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της χώρας που “ζήτησε από την Ελλάδα και τις άλλες χώρες να ανακοινώσουν μία συμφωνία ενεργειακής συνεργασίας για την αποφυγή όξυνσης της έντασης για τις ενεργειακές πηγές στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Κατά τα άλλα θα υπάρξει και το τυπικό της υπογραφής συμφωνιών που ήδη έχουν επεξεργαστεί σε διμερές επίπεδο σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *