Οι περισσότεροι πιστέψαμε ότι δύσκολα θα ακούσουμε τόσο γρήγορα νέα από τη Nokia μετά το “πέταμα” του brand της από τη Microsoft για τα Windows Phone smartphones, όμως, η φινλανδική εταιρεία δείχνει ότι έχει ακόμη να δώσει στον χώρο της ηλεκτρονικών και μάλιστα μας προετοιμάζει για αύριο με ένα μυστηριώδες μαύρο κουτί.

Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να κρύβει, αν και οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για set-top box τύπου Apple TV ή Nexus Player, ενώ είναι σχεδόν σίγουρα ότι θα φέρει τη δική της υπογραφή, παρά το γεγονός ότι εξέφρασαν επίσημα τη σκέψη να δώσουν άδεια χρήσης του brand σε άλλη εταιρεία. Να σημειωθεί ότι η Nokia θα έχει και πάλι δικαίωμα να κυκλοφορήσει smartphones με το δικό της brand από το 2017.

 

πηγή: techgear.gr

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!