Search
stamati-viky-paradosi708

Τι είπε η Βίκυ Σταμάτη όταν παραδόθηκε: Περπατούσα όλη νύχτα, περιπλανιόμουνα…

Υστερα από 24 ώρες και πλέον από την απόδρασή της η Βίκυ Σταμάτη παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη περιφερόταν άσκοπα επί ώες και κατέληξε στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι (διαβάστε ΕΔΩ για το πώς βρέθηκε). Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει πάρει τα φάρμακά της, ενώ έλεγε συνεχώς «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου».

Την κυρία Σταμάτη παρέλαβαν από το σημείο όπου βρέθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης και αστυνομικοί. Σύμφωνα με το Βήμα το πρώτο πράγμα που φέρεται να τους είπε η κυρία Σταμάτη είναι «θέλω να δω το παιδί μου έστω για λίγο». Οταν ρωτήθηκε πώς έφυγε είπε πως «περπατούσα όλη τη νύχτα κοντά στο νοσοκομείο, περιπλανιόμουνα με σκοπό να πάω στο παιδί μου. Οταν κουράστηκα βρήκα καταφύγιο στην εκκλησία». Στην εκκλησία μάλιστα είδε δύο παιδιά και λίγο πριν πάει ο εισαγγελέας τους ρώτησε πως τα λένε.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *