Search
nifi gampros gamos

Σύρραξη στη Ξάνθη για τα μάτια μιας γυναίκας! Την “έκλεψε” ο πεθερός και την…

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης για τα μάτια μιας γυναίκας πριν από μερικές ημέρες, ο οποίος μάλιστα κατέληξε σε σύρραξη!  Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα ξαφνικά εξαφανίστηκε με τους δικούς της να ανησυχήσουν πως κάτι της είχε συμβεί.

Οι ημέρες περνούσαν και η ίδια δεν έδινε σημεία ζωής, με τους συγγενείς της να πιστεύουν πως έχει εξαφανιστεί. Ωστόσο και ενώ είχε περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος μήνας χωρίς η ίδια να εμφανιστεί, συγγενικά της πρόσωπα πληροφορήθηκαν πως την είχε “κλέψει” ο… μέλλον πεθερός της ο οποίος μάλιστα την κρατούσε μέσα στο σπίτι του!

Οκτώ άτομα,σύμφωνα με το thrakitoday.com μετέβησαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι όπου βρισκόταν έγκλειστη η νεαρή κοπέλα, βρίσκοντας εκεί και τον “μέλλον” πεθερό της τον οποίο και ξυλοκόπησαν άγρια.

Οι συγγενείς της νεαρής φέρονται αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος πεθερός είχε στο σπίτι του, τη μέλλουσα νύφη του, επειδή φοβόταν μήπως διαλυθεί ο γάμος…

 

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *