Search
1427972551-f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c48800

ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ: Ψέκασε το ποδήλατό του με μία ΝΕΑ πρωτοποριακή βαφή. Με το που έπεσε ο ήλιος…

Το ποδήλατο είναι σίγουρα από τους πιο βολικούς τρόπους να κυκλοφορεί κανείς στην πόλη, υπάρχει όμως πάντα ο κίνδυνος ατυχήματος.

Παρόλο που η ασφάλεια των οδηγών έχει απασχολήσει αρκετά τις δημοτικές αρχές ανά τον κόσμο, με ειδικές λωρίδες κυκλοφορίας, υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που είναι πέρα από τον έλεγχό τους.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ονομάζεται LifePaint και αναπτύχθηκε από την εταιρεία Volvo, για να μειώσει τον κίνδυνο ατυχήματος τόσο στους ποδηλάτες, όσο και σε πεζούς και σκυλιά.

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *