Search
n11

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Βόλο! Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά! – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και εγκλωβισμένοι άνθρωποι μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο! (φωτο)

Συναγερμός στο Βόλο καθώς ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, έναν τραυματία και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων, που εργάζονταν σε παλιό εργοστάσιο, πίσω από το εργοστάσιο της Coca Cola και παγιδεύτηκαν, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 12.45 για άγνωστη αιτία, είναι οι πρώτες εικόνες από τον χώρο της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής, όπου βρίσκεται σύσσωμη η δύναμη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, ενώ φθάνουν ενισχύσεις και από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr το μεσημέρι ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στο παλιό εργοστάσιο, όπου γινόταν εργασίες και ξέσπασε μεγάλη φωτιά, ενώ η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και επί τόπου όταν έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες, διαπίστωσαν ότι στο παλιό εργοστάσιο υπήρχαν άνθρωποι.

n2

Ήδη το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν τραυματία, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ οι πυροσβέστες συνεχίσουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους που είναι εγκλωβισμένοι στο κτίριο που καίγεται.

Το σύννεφο του μαύρου καπνού που προκλήθηκε από φωτιά έχει φτάσει μέχρι το κέντρο του Βόλου.

Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη, με 10 οχήματα και δεκάδες άνδρες αυτή την στιγμή, να επιχειρούν στο σημείο, στο οποίο βρίσκεται επί τόπου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

   0515335001429785702

 

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *