Search
EKTAKTO-ΕΚΤΑΚΤΟ

«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟ ΦΑΚΕΛΟ

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία έπειτα από την αποστολή στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών στο κτήριο 16 ενός ύποπτου φακέλου που περιέχει λευκή σκόνη.

Αμέσως αστυνομικοί προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση του κτηρίου, ενώ στο σημείο σπεύδουν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Στις έρευνες συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ο «συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε λίγο μετά τις 13:30 όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάλληλος άνοιξε τον φάκελο, ο οποίος περιείχε λευκή σκόνη.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *