ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία: Ξύπνησε από κώμα τη στιγμή που οι γιατροί έλεγαν στο σύντροφό της ότι θα την αποσυνδέσουν (PHOTOS)

​Η ιστορία της Τζένης από το Ηνωμένο Βασίλειο προκαλεί συγκίνηση… Η 40χρονη μητέρα ενός παιδιού ξύπνησε από το κώμα, μόλις άκουσε τους γιατρούς να λένε στον άνδρα της ότι θα την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.


Η Τζένη βρισκόταν στην εντατική μετά από ανακοπή καρδιάς, όταν άκουσε τα λόγια των γιατρών. Μάλιστα είπε στην Daily Mail ότι τότε σκεφτόταν ότι προτιμούσε να πεθάνει από το να έμενε ανάπηρη.

loading...


Η 40χρονη στη συνέχεια ανέκαμψε και τώρα λέει ότι είναι ανακουφισμένη και ευτυχισμένη!

«Άκουγα τις ομιλίες γύρω μου» είπε η γυναίκα, η οποία σήμερα απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά της.

star.gr

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!