Search
aima maxairi

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις από τον μαθητή που αφόπλισε την 22χρονη – Προσπάθησε να μαχαιρώσει συμμαθήτρια της στην καρδιά

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του σπουδαστή που αφόπλισε την 22χρονη η οποία… μαχαίρωσε νωρίτερα τρεις συμμαθήτριές της στη σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ στοΡέντη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε δημοσιογράφους ο σπουδαστής, ο οποίος ονομάζεται Σκέπι, η 22χρονη σηκώθηκε μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος και είπε: «Τώρα θα δείτε. Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά, εσείς που γελάτε μαζί μου». Ενώ, όπως τονίζει, «δεν την είχαμε πειράξει ποτέ».

Στη συνέχεια επιτέθηκε με το μαχαίρι στις συμμαθήτριές της και τις τραυμάτισε στο χέρι. Μάλιστα, μια από αυτές προσπάθησε να την μαχαιρώσει στην καρδιά, όμως εκείνη έβαλε το χέρι μπροστά και την απέτρεψε.

 

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *