Στο Τwitter πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Σαμαράς – Το καυστικό σχόλιο του ανταποκριτή του BBC

Tα πράγματα κινούνται αργά στην Ελλάδα, σχολιάζει σκωπτικά ο ανταποκριτής του  ΒΒC σε Ελλάδα και Τουρκία. Ο Mark Lowen, για του λόγου το αληθές, δείχνει τη σελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού στο Τwitter.

H σελίδα, λοιπόν, στο Τwitter, μια μέρα μετά τις εκλογές με τις οποίες ασχολούνται τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, εξακολουθεί να έχει τη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά, που εξακολουθεί να εμφανίζεται ως πρωθυπουργός.

Με τα αντανακλαστικά των δημοσιογράφων, παρατηρητών και του κοινού σε εγρήγορση για τις κινήσεις του νέου πρωθυπουργού, η μη αλλαγή σελίδας και στο Τwitter προκαλεί σχόλια – χιουμοριστικά κυρίως.

loading...

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!