ΣΟΚ! Το αγγελούδι της φωτογραφίας ΠΕΘΑΝΕ από την πείνα στο σπίτι γιατί η μητέρα του…

Το 9 μηνών αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα δύο εβδομάδες μετά από αυτοκτονία της μητέρας του!

Η Casey Kessler εντοπίστηκε από τον αδερφό της μαμάς της, Sara, ο οποίος δεν είχε ακούσει νέα της αρκετές ημέρες. Μάλιστα όπςω φάνηκε πολλοί στην γειτονιά είχαν ακούσει τον μικρό να κλάιει στο διαμερισμά του, στην Πενσιλβάνια, όμως δυστυχώς δεν έκαναν κάτι γι’αυτό!

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει σε δηλώσεις του : «Εάν ήμουν πιο κοντά στον ήχο, θα έκανα κάτι. Δεν ξέρω, νιώθω πολύ άσχημα και τόσο ένοχος. Η σκέψη πως αυτό το παιδί γυρνούσε μόνο του αφού είχε πεθάνει η μάνα του ψάχνοντας για φαγητό, με αναστατώνει»!

Η μητέρα του όπως φαίνεται πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, που έμελλε να είναι μοιραία για την ίδια.

loading...

 

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!