ΣΟΚ! Πυροβόλησε συγχωριανό του στο κέντρο της πλατείας

ΣΟΚ! Πυροβόλησε συγχωριανό του στο κέντρο της πλατείας

Ένας 59χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν συγχωριανό του στη Μεσσηνία στο κέντρο μιας πλατείας, την ώρα που η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες είχαν καιρό τώρα έντονες αντιπαραθέσεις για κτηματικές διαφορές. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η ένταση είχε κορυφωθεί, ενώ προχθές το θύμα πάνω σε έναν ακόμα διαπληκτισμό με το δράστη χειροδίκησε.

Χθες οι δύο τους συναντήθηκαν εκ νέου στην πλατεία του Δωρίου και άρχισε ένας νέος κύκλος έντονου διαπληκτισμού. Τότε, ο 59χρονος πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές στα πόδια το συγχωριανό του.

Τα σκάγια έπληξαν το θύμα στο αριστερό πόδι. Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών εκτός κινδύνου.

Ο 59χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αργότερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Περί ευθύνης: Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Σχόλια

Post source : crashonline.gr

Related posts