ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερα παιδιά επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ

Τραγικό θάνατο δια αποκεφαλισμού επεφύλασσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους για τέσσερα μικρά παιδιά τα οποία αρνήθηκαν να αλλαξοπιστήσουν και να ασπαστούν το Ισλάμ.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός εφημέριος της ενορίας της Βαγδάτης ισχυρίζεται ότι μέλη του ISIS καταδικώκουν Χριστιανούς ακόμα και έξω από τα σπίτια τους και απειλούν να σκοτώσουν τα παιδιά τους εάν δεν ασπαστούν το Ισλάμ. ΄Όπως πρόσθεσε, οι εξτρεμιστές αποκεφάλισαν τέσσερα μικρά παιδιά επειδή δεν απαρνήθηκαν τον Χριστιανισμό.

Οι αποκεφαλισμοί σημειώθηκαν σε μία χριστιανική παροικία κοντά στη Βαγδάτη και όπως είπε: «Τα πράγματα ήταν άσχημα στη Βαγδάτη, βόμβες, πυροβολισμοί, άνθρωποι σκοτώνονταν, έτσι πολλοί χριστιανοί γύρισαν στη Νινευή. Θεωρούσαν όλοι πως εδώ είναι πιο ασφαλείς, όμως μια μέρα μαχητές του ISIS ήρθαν μπήκαν στην πόλη και κυνήγησαν τους χριστιανούς. Σκότωσαν μεγάλο αριθμό αυτών, έπιασαν τα παιδιά τους και μερικά τα αποκεφάλισαν. Ήταν τρομερό αυτόπ που συνέβη. Τις προάλλες έπιασαν έναν χριστιανό και του είπαν: Ή θα πιστέψεις στο Ισλάμ ή θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου. Ήταν απελπισμένος, τι να έκανε; Μετά από λίγο μού τηλεφώνησε και με ρώτησε: Είπα πως πιστεύω, αυτό σημαίνει πως ο Ιησούς δεν με αγαπά πλέον; Και τότε του απάντησα: Σε αγαπά και πάντα θα σε αγαπά».

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια

Post source : kontranews.gr

Related posts