Search
power-rangers-team

ΣΟΚ! Ποιος Power Ranger συνελήφθη για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ με σπαθί; (PHOTO)

Σκηνές φρίκης…

Ο πρώην πρωτααγωνιστής της δημοφιλούς Αμερικάνικης σειράς, που κέρδισε πολλούς φίλους στην χώρα μας, συνελήφθη από την αστυνομία της Καλιφόρνια για δολοφονία του συγκάτοικού του με σπαθί!

Διαβάστε επίσης: Εύβοια: Ο εφιλάτης των κοριτσιών που βλέπετε! Τους κόπηκε με αίμα με αυτό που αντίκρισαν! (VIDEO)

Ο λόγος για τον 36χρονο Ricardo Medina, ο οποίος υποδύθηκε τον Κόκκινο Ranger το 2002 στην έκδοση «Power Rangers Wild Force»! Κατηγορείται λοιπόν για τον θάνατο του Joshua Sutter. Όπως ενημερώθηκε το athensmagazine.gr οι δυο τους καυγάδιζαν μέχρι που έφτασαν στο απροχώρητο!

Ο Medina προσπάθησε να τον αποφύγει πηγαίνοντας στο δωμάτιό του με την κοπέλα του. Όταν όμως ο Sutter πήγε να μπει με το έτσι θέλω στο δωμάτιο, ο πρώην Ranger, έπιασε το σπαθί που είχε δίπλα στην πόρτα και τον μαχαίρωσε στο στομάχι!

Ο ίδιος κάλεσε άμεσα την αστυνομία περιμένοντας βοήθεια, ενώ πλέον κρατείται με το ποσό της εγγύησης του να αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια…

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *