Μέσα σε μια εταιρεία που… ειδικεύεται στην παραγωγή πουλερικών ένας υπάλληλος καταγράφηκε από την κάμερα κατά τη διαδικασία που «φούσκωνε» τα κοτόπουλα με ένα μυστηριώδες υγρό.
Οπλισμένος με έναν σωλήνα που στην άκρη του είχε μια βελόνα ο εργαζόμενος εγχέει το υγρό σε διάφορα μέρη του σώματος με σκοπό να διπλασιαστεί ο όγκος του κοτόπουλου.
Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή τροφίμων. Σύμφωνα με τους ειδικούς το υγρό που εγχέεται μέσα στα κοτόπουλα συγκεκριμένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά νερό. Με αυτή τη διαδικασία η βιομηχανική καταφέρνει να διπλασιάσει το βάρος των κοτόπουλων και των ψαριών που πουλιούνται με το κιλό.
loading...
loading...
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!