Search
KARAMPINA OPLO

Ρόδος: Πυροβολούσε στον αέρα σε κατοικημένη περιοχή

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 63χρονου, βρέθηκαν πέντε κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια, δυο αεροβόλα τυφέκια και ένα φυσίγγιο τα οποία κατασχέθηκαν

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην κατοχή του ο ηλικιωμένος «πιστολέρο» που προκάλεσε αναστάτωση σε μια γειτονιά στην πόλη της Ρόδου, όταν άρχισε να ρίχνει… μπαλωθιές μέρα- μεσημέρι ανάμεσα στα σπίτια κάνοντας τους κατοίκους να τρέχουν να καλυφθούν!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου από τους πανικόβλητους περίοικους, ο 63χρονος δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον μια φορά στον αέρα το πρωί της Τρίτης μέσα σε κατοικημένη περιοχή, χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 63χρονου, βρέθηκαν πέντε κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια, δυο αεροβόλα τυφέκια και ένα φυσίγγιο τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Πηγή

 

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *