Search
thumb_640

Ρόδος: Η φωτογραφία με το φορτηγό που ''σφήνωσε'' στην είσοδο της παλιάς πόλης – Του ξεφούσκωσαν τα λάστιχα (Φωτό)!

Ο οδηγός δεν πρόσεξε την προειδοποιητική πινακίδα που υπήρχε και αποτέλεσμα ήταν η εικόνα που βλέπετε…

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε χθες (10-12-2014) λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι η προσπάθεια ενός οδηγού να περάσει μέσα από την είσοδο της Παλιάς Πόλης στη ΔΕΗ με το φορτηγό – αυτοκίνητο του, χωρίς να υπολογίσει το ύψος της καμάρας που βρίσκεται στο σημείο.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να «κολλήσει» το φορτηγό στην καμάρα, με μόνη λύση, να ξεφουσκώσουν τα λάστιχά του προκειμένου να μπορέσει να περάσει.

Ακολούθησε κινητοποίηση από την αστυνομία ούτως ώστε να δοθεί άμεση λύση, αφού είχε κλείσει ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο για την Παλιά Πόλη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στον δρόμο, αφού τα οχήματα δεν μπορούσαν ούτε να μπουν ούτε όμως και να εξέλθουν αυτής, από τη συγκεκριμένη είσοδο.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί, πως το παραπάνω γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που φορτηγά- αυτοκίνητα, δεν υπολογίζουν σωστά το ύψος του οχήματός τους (παρότι υπάρχει πινακίδα που αναγράφει το μέγιστο ύψος που επιτρέπεται), με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη καμάρα να είναι «φαγωμένη» από τα οχήματα που ενώ δεν χωρούν, προσπαθούν να περάσουν.

b78ceb821ff4f533250fe05c510ab0f1

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *