ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Search
xasis_68

Ρέθυμνο: Τον έπιασαν με έξι κιλά χασίς

Πληροφορίες για τη δράση ενός 36χρονου, που ετοιμαζόταν να ρίξει στις πιάτσες του Ρεθύμνου, περίπου έξι κιλά χασίς, είχαν οι διωκτικές Αρχές που προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας στη σύλληψή του.
 
Η επιχείρηση που στήθηκε από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, όπου οι αστυνομικοί είχαν υπόνοιες ότι ο 36χρονος έκρυβε τις ποσότητες της κάνναβης που είχε στην κατοχή του.
 
Η επιχείρηση έγινε συντονισμένα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνου.
 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 36χρονος, ο οποίος με το αυτοκίνητό του, μετέβη στην κρυψώνα όπου έκρυβε το χασίς, και συνελήφθη στην κυριολεξία επ’ αυτοφώρω.
 
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον υπαίθριο χώρο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5.830 γραμμαρίων.
 
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.
 
Επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
 
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *