Search
wife

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ… ΣΥΖΥΓΟΣ!

Η ιδιοκτήτρια ενός ακινήτου στην Ινδονησία, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της, προσφέροντας ως… δώρο τον εαυτό της!

Το σπίτι, που διαθέτει δυο υπνοδωμάτια, ισάριθμα μπάνια, μεγάλο κήπο και λιμνούλα με ψάρια, βρίσκεται στην Sleman, μια ήσυχη γειτονιά στην πόλη Yogyakarta.

Η 40χρονη Wina Lia αναφέρει στην αγγελία ότι προσφέρεται να παντρευτεί τον επόμενο ιδιοκτήτη!

Η διαφήμιση μάλιστα της Wina στο διαδίκτυο έχει γίνει ήδη viral, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης την εντόπισαν προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι τα όσα αναφέρει είναι αληθινά.

«Πράγματι έτσι είναι, η Wina θα παντρευτεί από τον αγοραστή του σπιτιού», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Ο μεσίτης, Dian Purna Dirgantara, που αναλάβει το σπίτι, δήλωσε: «Από χθες το πρωί έχω λάβει αμέτρητα τηλεφωνήματα. Δεν μετράω πόσα, αλλά πρέπει να είναι εκατοντάδες. Πάντως, αν κάποιος θέλει το σπίτι, μπορεί να έχει και μόνο αυτό», αναφέρει η Mirror.

 

spiti

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *