Search
fa791443add2965a95214f23441b6e93

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στάση εργασίας στα ΜΜΜ! Ποιες ώρες δεν θα κινηθούν Μετρό και Ηλεκτρικός;

Xωρίς μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει αύριο Πέμπτη για τρεις ώρες η Αθήνα.

Η προειδοποιητική στάση εργασίας αποφασίστηκε από τους εργαζόμενους και έτσι οι συρμοί των Γραμμών 1, 2, 3 θα μείνουν ακινητοποιημένοι από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Αίτημα των εργαζομένων είναι η απόσυρση των καινούργιων συρμών 3ης σειράς του Μετρό της Αθήνας, που παρουσιάζουν προβλήματα, τα οποία πέραν της αναστάτωσης των δρομολογίων, θέτουν σε κίνδυνο αυτό που λέγεται «Ασφάλεια Σιδηροδρόμου» (προσωπικό, επιβάτες, εξοπλισμός).

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, τεράστια δυσλειτουργία παρουσιάζουν και οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης – επιβίβασης επιβατών στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του Ηλεκτρικού.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *