Search
tromaktiko229 Mar. 12 13.12

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαρνήθηκε το ωραιότατο Audi που του κληρώθηκε; [photo]

Αν και το είχε απόλυτη ανάγκη, αφού κυκλοφορεί με παλιό αυτοκίνητο, που θέλει να το αλλάξει…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Δημήτρης Βέττας προσήλθε στη βουλή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να παραλάβει το αυτοκίνητο που του κληρώθηκε προχθές.

Στην κλήρωση ο ίδιος δεν ήταν παρών, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι του κληρώθηκε ένα Audi A4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Βέττας κυκλοφορεί με ένα παλιό Peugeot 307, αυτοκίνητο 15ετιας, που δεν προσφέρεται για να πηγαινοέρχεται Αθήνα, ωστόσο είπε όχι στο βουλευτικό αυτοκίνητο και στα προνόμια που αυτό «κουβαλάει», καύσιμα κλπ.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν διέψευσε το ρεπορτάζ, ωστόσο δεν θέλησε να μας πει περισσότερα: «Κοιτάξτε ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει αν εγώ πήρα ή δεν πήρα βουλευτικό αυτοκίνητο…», είπε στο LamiaReport.

Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στη Στυλίδα, ενώ ήταν και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Στερεά με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *