Ενας ταξιδιώτης σε μια παραλία στην Ταϊλάνδη βρήκε ένα σκυλί που είχε παραλύσει στα πίσω άκρα του…  ήξερε πως δεν θα μπορούσε να φύγει χωρίς να βοηθήσει το κουτάβι.

Ήταν υποσιτισμένο, καλυπτόταν από τα τσιμπούρια και έτρωγε άμμο για να μείνει ζωντανο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρή γλώσσα στο παρακάτω βίντεο

 

 

Αφού όλα τα τοπικά καταφύγια αρνήθηκαν να αναλάβουν τον σκύλο, η Penman συνειδητοποίησε οτι η μοίρα του Λεών ήταν στα χέρια της. Δημιούργησε λοιπόν έναν online λογαριασμό και μια σελίδα στο facebook με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τις ακτίνες και τα υπόλοιπα ιατρικά έξοδα. Οι εξετάσεις έδειξαν οτι τα πίσω πόδια του ήταν σπασμένα… Ο Λέων ήταν εντελώς παράλυτος και δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά!

 

Αισιόδοξος και φιλικός παρά την δύσκολη θέση του, ο Λέων μετά από τρεις μήνες κτηνιατρική φροντίδα πέταξε στον Καναδά για το νέο σπίτι του με την Penman.

Χάρη στη γενναιοδωρία των ξένων, ο Λέων έλαβε μια αναπηρική καρέκλα έτσι δεν θα χρειάζεται πλέον να σύρετε πίσω πόδια του.

«Τώρα, με την αναπηρική καρέκλα είναι σε θέση να πάει σε δύο βόλτες την ημέρα, καθώς και στο πάρκο».

«Προσπάθησε να κυνηγήσει ένα σκίουρο για πρώτη φορά η άλλη ημέρα. Αυτή είναι η νέα αρχή του Λεών στον Καναδά»

Η υγεία του Λέοντα έχει βελτιωθεί δραματικά και το βάρος του αυξήθηκε κατα 2.5 κιλά.

«Είμαι σίγουρη ότι τώρα πια απολαμβάνει να έχει ανθρώπους να τον φροντίζουν,» είπε η Penman. «Όταν τον βρήκα στην παραλία το μόνο που πραγματικά  ήθελε, ήταν η προσοχή από τους ανθρώπους που όμως όλοι τον αγνοούσαν λόγω της άσχημης κατάστασης που βρισκόταν. Δεν νομίζω ότι θα έχει αυτό το πρόβλημα πια. «

Ενώ η ιστορία του Λέοντα είναι συγκινητική και με αίσιο τέλος, υπάρχουν χιλιάδες σκυλιά, όπως αυτόν που δεν είναι τόσο τυχερά.

 

loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!