ΠΑΝΙΚΟΣ στη Χίο! Η είδηση που από χτες έχει ΠΑΓΩΣΕΙ όλο το νησί!

Λίγες ώρες χρειάστηκαν οι άνδρες της …Τροχαίας στη Χίο για να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας της ασυνείδητης οδηγού που συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα το απόγευμα της Κυριακής και εγκατέλειψε αβοήθητους τους τραυματισμένους επιβάτες της.

Πρόκειται για μια 69χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε από τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, τον οποίο συγκράτησαν ο 33χρονος οδηγός και η 26χρονη συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας. Τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Η 69χρονη, που δεν ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι ήταν υπαίτια τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα διαδικτυακή εφημερίδα, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου. Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.

loading...

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!