Search
TEASER-Fish-funeral-600x399

Ο τρόπος που αυτό το αγοράκι λέει αντίο στον καλύτερο φίλο του θα σας ραγίσει την καρδιά.

Η φιλία ανάμεσα στα παιδιά και τα ζώα είναι κάτι το μοναδικό. Είναι οι σύντροφοι τους και η αγάπη που τους δένει δεν έχει προηγούμενο. Δυστυχώς, όμως, είναι μια σχέση που μπορεί να μην κρατήσει για πάντα. Ιδίως, όταν ο ένας της παρέας είναι ένα εύθραυστο ψαράκι.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν ένα παιδί πρέπει να “αποχαιρετήσει” τον καλύτερο του φίλο; Δύσκολοι αποχαιρετισμοί αλλά ακόμη πιο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητή η ιδέα της “απώλειας”.

Αυτό το αγοράκι “έχασε” το χρυσόψαρο του. Το αποχαιρετά με ένα φιλί και στο αφήνει στην “τελευταία του κατοικία”. Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του για την απώλεια του φίλου του. Θα σας ραγίσει την καρδιά, δε χωρά αμφιβολία.

 

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *