Search
kasidiaris

Ο Κασιδιάρης έδωσε ηχητικό στη Βουλή: Εμπλέκει τον πρωθυπουργό σε συνομιλία με δικαστικό

Απίστευτες δηλώσεις Ηλία Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής, για παρέμβαση Σαμαρά στη Δικαιοσύνη. Μίλησε για ειλημμένες αποφάσεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής (Vids)

Στη Βουλή έφτασε λίγο μετά τις 12:00 ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης, συζητήθηκε το αίτημα άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Η μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση Μπαλτάκου αφορά την κρυφή βιντεοσκόπηση συνομιλίας που είχε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

Λίγο πριν τη δίκη της ΧΑ και ενόψει εκλογών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής, προχώρησε σε καταγγελίες για παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Κασιδιάρης παρουσίασε σχετικά url από ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία φέρεται να συνομιλεί ο πρωθυπουργός με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να φυλακιστούν οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. (Ηλιόπουλος, Γερμενής και Μπούκουρας).

Το ηχητικό ντοκουμέντο

 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, όπου υποτίθεται ότι ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόσθεσε: «Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής».

Στο σχετικό βίντεο, ακούγεται: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ…….ει».

Ερωτηματικά προκαλούνται για τον τρόπο υποκλοπής της συνομιλίας (εάν είναι αληθινή) αλλά και γιατί ο βουλευτής της ΧΑ την έδωσε μόλις τώρα στη δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις Κασιδιάρη στη Βουλή

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *