Search
simitis-708

Ο εισαγγελέας στη δίκη Τσοχατζόπουλου ζητά να έρθουν να καταθέσουν Σημίτης-Βενιζέλος

Την κλήση των μελών του πρώην ΚΥΣΕΑ ζήτησε από το πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων ο εισαγγελέας της έδρας στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων του για τις μίζες από τα TOR M1 και τα υποβρύχια.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας πρότεινε να έρθουν να καταθέσουν οι Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Βάσω Παπανδρέου καθώς και οι κύριοι Παραγιουδάκης και Ιωαννίδης, αίτημα για το οποίο το δικαστήριο, ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποφανθεί.

Ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος έχει επανειλημμένα ζητήσει την κατάθεση των μελών του πρώην ΚΥΣΕΑ προκειμένου, όπως ο ίδιος λέει να αποδειχθεί ότι η σύμβαση για την προμήθεια των υποβρυχίων ήταν απόφαση της κυβέρνησης και όχι του ίδιου.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει απόφαση…

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *