Σοκαρισμένη η Ελληνική κοινωνία από την είδηση ότι ένα κορίτσι μόλις 11 ετών έφερε στον κόσμο παιδί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού  είναι ο 14χρονος εξάδελφος της  και για κάποιο χρονικό διάστημα η οικογένεια του κοριτσιού τον φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Τα δύο παιδιά έμεναν πολλές ώρες μόνα τους, όσο η φερόμενη ως μητέρα της κοπέλας, έλειπε στη δουλειά. Όπως λένε κάτοικοι του χωριού, οι δύο έφηβοι ερωτεύθηκαν. Καθώς όμως και οι δύο ήταν εξαιρετικά μικροί και χωρίς καμία επίβλεψη, προχώρησαν σε σεξουαλικές σχέσεις χωρίς προφύλαξη. Έτσι η 11χρονη έμεινε έγκυος.

Όταν η 29χρονη αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη του κοριτσιού, αναζήτησε τον «ένοχο». Τότε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άλλο συγγενικό πρόσωπο της αποκάλυψη ότι πατέρας ήταν ο 14χρονος.

Η μητέρα της 11χρονης οργισμένη τον απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία, προκειμένου να τον καταγγείλει. Ακολούθησε  άγριος καυγάς με τον  ανιψιό της.

Ο ανήλικος  αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις Αγίες Παρασκιές και εξαφανίστηκε  από προσώπου γης ενώ η 11χρονη ήταν ήδη στον τρίτο μήνα κύησης.

Η 29χρονη γιαγιά του νεογέννητου, τον Μάιο είχε υποβάλλει  μήνυση στον 14χρονο για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της. Η δικογραφία είχε διαβιβαστεί σ τη Δικαιοσύνη μέσα στο καλοκαίρι.

Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!