Search
coca cola (2)

ΝΤΡΟΠΗ: 3200 άνεργοι στους δρόμους. Καταγγελίες εργαζομένων coca cola

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

 

Αγαπητό Μικροσκόπιο,

Tα τελευταία 5 χρονιά η κόκα κόλα έκλεισε 7 εργοστάσια στην Ελλάδα αφήνοντας 3,200 ανέργους. οι κινήσεις αυτές γίνανε , όπως αποδείχτηκε και στο δικαστήριο, για την μεγιστοποίηση του κέρδους αφού πλέον ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων της έρχονται από την γειτονική Βουλγαρία οπού το κόστος παράγωγης είναι πολύ πολύ μικρότερο.

Οι δικές μας απολύσεις έγιναν στις 30/9/2013 με την συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, χωρίς καμία διαβούλευση πριν, όπως ορίζει ο νόμος ς αυτές τις περιπτώσεις.

Εμείς καλούμε τον κόσμο εδώ και 16 μήνες να μας στηρίξει κάνοντας μποϋκοτάζ στα προϊόντα της τα οποία είναι: κόκα κόλα, φαντα, σπραιτ, αμιτα , νερο αυρα και πατατάκια τσακίρης, μέχρι την επαναλειτουργία του εργοστάσιου της Θεσσαλονίκης. η μέχρι τώρα στήριξη του κόσμου φέρνει αποτελέσματα. μεγάλη πτώση στις πωλήσεις, αλλά κυρίως μεγάλη πτώση στο μερίδιο αγοράς, το οποίο πήραν οι μικρότερες Ελληνικές εταιρείες. η κόκα κόλα για να μας τρομοκρατήσει ζητεί από μας 1.250.000 ευρώ για ηθική βλάβη, κάνοντας μας αγωγή. πράγμα που σημαίνει αν μη τι άλλο ότι το μποϋκοτάζ έπιασε.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι μέχρι την τελική νίκη. Ο δικός μας αγώνας στηρίζεται στην αλληλεγγύη ούτε γουλιά κόκα κόλα μέχρι την να ανοίξει το εργοστάσιο και να γυρίσουν όλοι στις δουλειές μας.

 

Αναγνώστης

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

 

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *