Search

ΝΕΟ εντυπωσιακό 3D video με όλες τις νέες ανακαλύψεις για τον τάφο της Αμφίπολης!

Ένα ΝΕΟ και άκρως εντυπωσιακό video για τον τάφο της Αμφίπολης είδε το φως της δημοσιότητας.

loading...

Πρόκειται για μια 3D απεικόνιση του τύμβου Καστά, με όλες τις νέες, μαγευτικές ανακαλύψεις που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του θαλάμου όπου εντοπίστηκε ο νεκρός της Αμφίπολης.

Όπως θα δείτε και στο μαγευτικό video, η «ξενάγηση» ξεκινά από τις Σφίγγες, φτάνει στις Καρυάτιδες, συνεχίζει στο εντυπωσιακό ψηφιδωτό με την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα, και καταλήγει στον νεκρικό θάλαμο, για να τελειώσει δείχνοντας μας την τεράστια έκταση του τάφου από ψηλά.

Το video φτιάχτηκε από το τμήμα γραφικών της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ και ανέβηκε στο κανάλι της Καθημερινής στο YouTube.

δείτε το video εδώ

Πηγή : star.gr

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *