Search
EKTAKTO-ΕΚΤΑΚΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Αυτοκτόνησε ο άντρας που βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα – Είχε οικονομικά προβλήματα

Δημοσιευση 20:25

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο άντρας ο οποίος… εντοπίστηκε νεκρός σε κατάστημα στην οδό Πατησίων φαίνεται πως τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο 44χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του με περίστροφο βρισκόταν μόνος του στην καφετέρια που διατηρούσε κοντά στο Πεδίο του Άρεως. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό εάν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να αναφερόταν στα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Δημοσιευση 20:00

Έναν άντρα νεκρό εντόπισαν πριν από λίγο οι αστυνομικοί σε κατάστημα στην…
οδό Πατησιών 70. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα του καταστήματος και στα πόδια του βρέθηκε ένα όπλο. Το πρώτο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι η αυτοκτονία ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο άντρας πιθανότατα να εργαζόταν στο κατάστημα και να μην ήταν πελάτης.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *