«Μην ανησυχείς, το’ χω!» – Συγκλονίζει η τελευταία ατάκα του Παντελή Παντελίδη πριν μπει στο μοιραίο αυτοκίνητο!

Σοκαρισμένο παραμένει το Πανελλήνιο από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, στο φρικτό τροχαίο που του στοίχισε την ζωή.

loading...

Τι ακριβώς συνέβη ωστόσο; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου του Παντελή, λίγο πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο αυτοκίνητο ο γνωστός τραγουδιστής φαινόταν πολύ κουρασμένος, ωστόσο ήταν αποφασισμένος να μεταφέρει τις δύο φίλες του στο σπίτι τους και εν συνεχεία να μεταβεί στο νυχτερινό κέντρο όπου θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή για να κοιμηθεί στο καμαρίνι του και εν συνεχεία να ξεκινήσει εκ νέου πρόβες.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο του τον φίλο λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο του είπε να πάρει ταξί με τον Παντελή Παντελίδη να απαντάει «Μην ανησυχείς, το χω!»…. Σπαρακτικό…

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!