ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ή ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ-ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΞΙΛΕΩΣΗ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ

Καθιστούν ενόχους τα διαδικτυακά μέσα και η τηλεόραση, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους τα καλόπαιδα της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων. Μάλιστα. Και παραθέτουν ένα δακρύβρεχτο μελό ποίημα-ανακοίνωση κάνοντας λόγο για λαικά δικαστήρια.

Λένε τα καλόπαιδα της Σχολής:

“Δεν θα υποκαταστήσουν το έργο της Δικαιοσύνης, και επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι “αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης είναι να στοχοποιείται άκριτα οποιοσδήποτε από εμάς”.

“Δεν χρειάζεται να τονίσουμε για μια ακόμα φορά πόσο θλιμμένοι και αναστατωμένοι είμαστε από τα τραγική απώλεια του συμμαθητή μας.

Σαν μαθητές δεν θα υποκαταστήσουμε το έργο της Δικαιοσύνης με το να “καταδικάσουμε” τον οποιοδήποτε.

Καλούμε να τηρηθεί η ίδια στάση από κάθε καλοπροαίρετο και ευαισθητοποιημένο άτομο που θέλει να δηλώσει τη συμπαράστασή του και δεν υιοθετεί άκριτα την κάθε “πληροφορία”.

Αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης είναι να στοχοποιείται άκριτα οποιοσδήποτε από εμάς.

Έτσι γινόμαστε με τη σειρά μας θύματα εκφοβισμού και διαπόμπευσης από όσους ισχυρίζονται ότι είναι πολέμιοι των φαινομένων αυτών.

Απαιτούμε να πάψουν άμεσα τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά “λαϊκά δικαστήρια” που δυναμιτίζουν καθημερινά το κλίμα και μπορούν να καταστρέψουν σε μια νύχτα τη ζωή αθώων ανθρώπων.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και Αστυνομία. Αυτοί και μόνο θα αποδώσουν δικαιοσύνη για τον χαμό του Βαγγέλη.

Καλούμε τους συμμαθητές μας -όπως ήδη έχουν κάνει- να καταθέσουν στη δικαιοσύνη οτιδήποτε γνωρίζουν”

Διαβάστε τώρα μερικά σχολιανά για τον άτυχο μαρτυρικό Βαγγέλη που πήγε στα θυμαράκια και τα οποία δεν τα λέμε εμείς αλλά ο κόσμος που μας στέλνει συνέχεια email

-ρε χιο τον φαγανε τα πουστρακια ..το φαγανε το παιδι..κρυμα..θανατος στους δολοφονους..

Γιωργος

 -Σε τι εποχες ζουμε ρε Στεφανε??ντροπη και αισχος…το βασανιστηριο της σταγονας αξιζουν αυτα τα μαλακισμενα γαμω τα σπιτια τους…εβλεπα κατι σχολια στο facebook και λεγανε ντροπιασανε την κρητη και κατι τετοιες παπαριες…στα αρχιδια μου ρε Στεφανε και γω ειμαι απο το ηρωικο μεσολογγι και τι σημαινει αυτο?παντου υπαρχουν σκατανθρωποι…να αποδοθει δικαιοσυνη αμμεσα γιατι θα τρελαθω με αυτα που γινονται και θα τα γαμησω τα μπασταρδα ετσι και παω γιαννενα..

-ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΜΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ…ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ…

ΕΨΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ?ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΒΡΕΘΗΚΕ?
ΕΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ?
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΗΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ?…6ΜΗΝΗΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ?
Η ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΙΑ ΜΟΝΟ?
Ε.Δ.Ε ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

–ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΡΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΟ;

Kαταλάβατε τώρα κύριοι της Σχολής, τι νιώθει ο κόσμος για την αστυνομία και τη δικαιοσύνη που εσείς εμπιστεύεστε; Δεν έχει καμία απολύτως άποψη.

Και διαβάστε και κάτι ακόμα. Είναι αυτό που όλοι γνώριζαν και ουδείς ανταποκρίθηκε. Η ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS 

 —Εγώ αγαπητέ Στέφανε θέλω να σταθώ σε 3 σημεία : 

1) Αν όντως όπως λένε αυτοκτόνησε η λογική λέει κάπου θα άφηνε κάποιο σημείωμα που θα εξηγούσε τους λόγους που θα έφτανε στην αυτοκτονία ή έστω θα ενημέρωνε κάποιο δικό του ( συγγενικό άτομο ) 
2) Μιλούσανε ότι μετά την εξαφάνιση του παιδιού η παρέα των Κρητικών πήγε στο δωμάτιο του ( ή έστω κάποιοι ή κάποιος ) & μάλιστα υπήρχε η υποψία να πήραν κάτι απο τα πράγματα του … 
3) Λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του παιδιού οι Κρητικοί ( οι παρέα όπως θέλουν να λέγονται ) βγήκαν στο δρόμο να τον αναζητήσουν ( σε καφέ κτλ ) Σήμερα υπήρξε μαρτυρία Κυρίου ότι έγινε αυτό … 
Δεν κινεί την υποψία ότι μόλις λίγες ώρες μετά να ψάχνουν να τον βρουν ??? Μήπως βρήκαν κάποιο σημείωμα ??? Μήπως γνώριζαν ??

 

Kαταλάβατε τώρα κύριοι της Σχολής, τι νιώθει ο κόσμος για την αστυνομία και τη δικαιοσύνη που εσείς εμπιστεύεστε; Δεν έχει καμία απολύτως άποψη.

Και διαβάστε και κάτι ακόμα. Είναι αυτό που όλοι γνώριζαν και ουδείς ανταποκρίθηκε. Η ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS

—-”Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε χαθεί την 06.02.2015.

 

Το πρωί της 15.03.2015, η Κοινωνική Υπηρεσία  δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου νέου.

 

Ο 20χρονος, είχε εξαφανισθεί το μεσημέρι της 06.02.2015, όταν έφυγε από το δωμάτιό του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των οικείων του και με εισαγγελική εντολή, εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του, την 02.03.2015. Δυστυχώς , εντοπίστηκε νεκρός…

 

Η σορός του εντοπίστηκε από διερχόμενους πολίτες, τα ξημερώματα της Κυριακής 15.03.2015, ανάμεσα σε βάτους, σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη λίμνη, μεταξύ του γηπέδου της Ανατολής και του Ιχθυογεννητικού Σταθμού της ΔΕΛΙ (Δημοτική Επιχείρηση Λίμνης Ιωαννίνων), περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή. Δίπλα του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ φορούσε τη ζακέτα – φούτερ με τη στάμπα «ITALIA».

 

Από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησης του SILVER ALERT, μετά την εισαγγελική εντολή, υπήρξε συγκλονιστική η κινητοποίηση του κόσμου για τον εντοπισμό του Βαγγέλη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, δεχόταν καθημερινά μεγάλο αριθμό μαρτυριών για την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, για τις οποίες ενημέρωνε αμέσως τις αρμόδιες Αρχές.

 

loading...

Πολλές από αυτές αφορούσαν την περιοχή της Ανατολής Ιωαννίνων, όπου και βρέθηκε τελικά η σορός του άτυχου νέου, ενώ την 20.02.2015, η Γραμμή SOS 1065 δέχθηκε μια κλήση δευτερολέπτων, στην οποία μια νεαρή γυναικεία φωνή είπε:  »Το παιδί που ψάχνετε από τη γαλακτοκομική Ιωαννίνων  είναι…» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, έδωσε εντολή αμέσως στην εταιρεία FORTHNET για τον εντοπισμό της ομάδας τηλεφωνικών αριθμών που κάλεσαν εκείνη την ώρα το τηλεφωνικό κέντρο και συνομίλησαν με τη Γραμμή SOS 1065. Από το συσχετισμό των κλήσεων προέκυψε ότι η κλήση έγινε από τηλεφωνικό αριθμό της Θεσσαλονίκης. Όλες οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν αμέσως στις αρμόδιες Αρχές.

 

Τελικά, ο Βαγγέλης βρέθηκε νεκρός, στην περιοχή που μας είχε υποδείξει η φωνή από το τηλέφωνο…

 

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και μένει στη διάθεσή τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης από τους Εθελοντές Ψυχολόγους της Οργάνωσης.

 

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

 

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

 

Καταλάβατε τίποτα; Συγκάλυψη. Γι αυτό ή κλείστε τη Σχολή και εξαφανιστείτε και σταματήστε τα κλαψουρίσματα ή πείστε τους βασανιστές να ξεράσουν την αλήθεια. Συμφοιτητές είσαστε μαζί τους. Εσείς τους ξέρετε όχι εμείς.

 

Πηγή

 

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!