ee0361213428b5bc1411d3f25d56a72e_XL

ΚΡΙΜΑ! Παράλυτος, χωρίς να μπορεί να μιλήσει και με προβλήματα μνήμης ο Σουμάχερ!

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μίχαελ Σουμάχερ, όπως την αποκάλυψε ο φίλος του, πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1 Φιλίπ Στράιφ, μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1.

«Είναι σχετικό το ότι ο Σουμάχερ είναι καλύτερα» δήλωσε ο Στράιφ, ο οποίος είναι τετραπληγικός από τις 15 Μαρτίου 1989, ύστερα από ατύχημα σε δοκιμαστικά στη Βραζιλία.

 

«Είναι πολύ δύσκολα γιατί δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι σαν κι εμένα, σε αναπηρικό καροτσάκι, παράλυτος, με προβλήματα στη μνήμη. Μοιάζει να επικοινωνεί με τα μάτια του με τη γυναίκα του και την εκπρόσωπο Τύπου… Το να βρίσκεται με την οικογένειά του ίσως του επιτρέψει να αναρρώσει συντομότερα, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο».

 

Ο Στράιφ δεν ανέφερε την πηγή της πληροφόρησής του, αλλά είναι γνωστό πως οι δύο πρώην πιλότοι της Φόρμουλα 1 έχουν τον ίδιο γιατρό, τον Γάλλο Σαϊγιάν.

 

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *