Search
koritsaki

Κοριτσάκι 3 ετων ζει κάτω απο άθλιες συνθήκες με τοξικομανείς

Αγαπητό tromaktiko,
στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Δημητρίου Γούναρη γνωστή ως πλατεία Ναυαρίνου ένα κοριτσάκι…
τριών τεσσάρων ετών βρίσκεται μαζί με τους τοξικομανείς στο δρόμο…

Καταγγέλλω τους γονείς που ευθύνη τους είναι η φροντίδα του παιδιού που ζει παρόλα αυτά κάτω από άθλιες συνθήκες ενώ επίσης και τους ανθρώπους που ενώ βλέπουν τι συμβαίνει δεν καλούν την αστυνομία να παρέμβει!

Αρχικά γιατί το κοριτσάκι είναι ελαφρά ντυμένο ασφαλώς χτυπημένο και με ανθρώπους που δεν έχουν αίσθηση του τι κάνουν! Επίσης για το αν είναι δικό τους παιδί δεν το γνωρίζω αλλά θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν από τις αρχές!

Τηλεφωνική καταγγελία έκανα μετά από την δεύτερη φορά που διαπίστωσα ότι οι τοξικομανείς το έχουν υπό την ‘επίβλεψη’ τους!

Είναι αναγκαίο να ευαισθητοποιηθούμε και να ενεργοποιηθούμε καθώς στο περιβάλλον όπου τα παιδιά αυτά ζούνε είναι επικίνδυνο να συμβούν πολλά! Όπως έχουν ήδη συμβεί (π.χ Αχαΐα). Τα παιδιά αυτά δεν γνωρίζουν σαφώς τι συμβαίνει όμως μια δεύτερη ευκαιρία μπορεί ο καθένας να τους την δώσει! Είτε σε συγγενείς του που θα είναι υπεύθυνοι είτε σε μια οικογένεια που θα παρέχει τα κατάλληλα εφόδια στο παιδί!

Αναγνώστης

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *