Search
egnatia_496_355

Κοζάνη: Πλημμύρισε και η Εγνατία! Κλειστός ο δρόμος και στα δύο ρεύματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. ΣτηνΚοζάνη, έκλεισε από το πρωί η Εγνατία Οδός, η οποία πλημμύρισε λόγω των έντονωνβροχοπτώσεων.

Συγκεκριμένα, κλειστό είναι το κομμάτι Κοζάνη-Καλαμιά και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται από την ενωτική οδό μέσω Κοίλων και Βατερού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Εγνατίας Οδού και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να αντληθούν τα ύδατα και να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

 

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *