Search
08_211_img_4386_201409241411564014

Κι όμως αύριο θα γίνει ορκωμοσία υπουργών- Ποιοι ορκίζονται με 50 μέρες καθυστέρηση

Έπειτα από δύο σχεδόν μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφτασε η ώρα για να ορκιστούν οι υπουργοί των οποίων τα χαρτοφυλάκια που τους ανατέθηκαν δεν προβλέπονταν από την ισχύουσα νομοθεσία για τη διάρθρωση του υπουργικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να χρειάζονται τροποποίηση.

Πρόκειται για την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, τον αναπληρωτή υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας Κώστα Φωτάκη αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός εργασίας Δημήτρης Στρατούλης, τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρίστο Σπίρτζη,

Οι τρεις πρώτοι θα δώσουν πολιτικό όρκο, ενώ ο Χρίστος Σπίρτζης με θρησκευτικό.

Η ορκωμοσία θα τελεστεί το αύριο Σάββατο στις 13:30.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *