Κατακραυγή του κόσμου: Μαζεύονται Υπογραφές για την απόλυση της Φαίης Σκορδά και Σια…

Σάλος έχει προκληθεί με την πρόσφατη δημοσια τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά και των υπόλοιπων δημοσιογράφων που βρίσκονται στο πάνελ του πρωινού του Αντέννα, για τον Παντελή Παντελίδη μια μέρα πριν το θανατηφόρο δυστύχημά του. Ο κόσμος αναπαράγει και κοινοποιεί ασταμάτητα το βίντεο οπού οι παρουσιαστές του πρωινου του Αντ1 κατακρίνουν και σχολιάζουν με έντονο και άκομψο τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη για τα Κατεχόμενα αλλά και την προσωπική του ζωή υποτιμώντας και χλευάζοντας τον.

Έτσι λοιπόν μετά από την εξέλιξη που έχει το θέμα, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την αποστροφή τους για το συμβάν, μαζεύοντας υπογραφές με σκοπό την απόλυση της κ. Σκορδά αλλα και των άλλων δημοσιογράφων της εκπομπής πλήν του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος κράτησε μια άκρως επαγγελματική και αντικειμενική στάση για το ζήτημα.

loading...

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΥΡΙΟ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

 

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!