Search
Resizer (4)

Και κλάμα στο «Voice 2»: ΔΕΙΤΕ ποια παίκτρια ξέσπασε σε δάκρυα όταν την έσωσε ο Κουινέλης

Χαμός έγινε κατά την διάρκεια του battle στο χθεσινό «Voice», την στιγμή που στη σκηνή βγήκαν να «μονομαχήσουν» δυο άτομα από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.

Για τον Ανδρέα Ελεσνιτσάλη και την Έλενα Παπαπαναγιώτου ο λόγος, οι οποίοι ερμήνευσαν το τραγούδι«Κοίτα Εγώ».

Αν και οι δυο είχαν καταπληκτικές φωνές, στο τέλος η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε τον Ανδρέα να συνεχίσει μαζί της.

Ωστόσο ο Μιχάλης Κουινέλης που εκτίμησε κάποια πράγματα στην Έλενα, την έσωσε πατώντας το κουμπί την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα:

«Παραδέχτηκε ότι δεν είπε καλά το κομμάτι. Η αυτογνωσία είναι ένα μεγάλο χάρισμα» δήλωσε ο coach, εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο την επιλογή του.

Όσο για την Μελίνα Ασλανίδου; Δεν έκρυψε την συγκίνηση της που η παίκτρια παρέμεινε στο παιχνίδι, έστω και με άλλον coach.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *