Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί των τζιχαντιστών, που μετά τις καταστροφές στο μουσείο της Νινευή, σειρά είχαν χριστιανικοί ναοί στο Ιράκ.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Middle East Media Research Institute (MEMRI), οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους φαίνονται με πολιτικά, να γκρεμίζουν σταυρούς και στη θέση τους να τοποθετούν τη σημαία τους.

Οι ίδιοι πάντως τονίζουν πως τα τα αρχαία μνημεία προωθούν την ειδωλολατρία παραβαίνοντας την ερμηνεία που αυτοί δίνουν στον ισλαμικό νόμο.

«Είναι το Ισλαμικό Κράτος και δεν έχουν χώρο για οτιδήποτε άλλο. Απλά ακολουθούν την ιδεολογία τους και αυτο σημαίνει να καταστρέφουν εκκλησίες και μειονότητες» δήλωσε ο διευθυντής του MEMRI.

ImageHandler

isis-croses-iraq4

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
loading...
Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!