ΘΡΗΝΟΣ στον καλλιτεχνικό χώρο! Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει  η είδηση του θανάτου της, που…
ήρθε μια πενταετία μετά το χαμό του συζύγου της, ενός θρυλικού προσώπου του ελληνικού σινεμά και θεάτρου.

loading...

Ο λόγος για τη σύζυγο του ανεπανάληπτου Γιώργου Φούντα, Χρυσούλα Ζώκα, γνωστή χορεύτρια, που έφυγε από τη ζωή ανήμερα το Πάσχα. Τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια ανέβαινε τον τελευταίο καιρό τον δικό της Γολγοθά μιας και η γνωστή καλλιτέχνιδα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Γλυφάδα, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Δίπλα της, ο γιός της Πάνος και η νύφη της, Μαρία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της, όμως το πιο πιθανό είναι αυτή να γίνει αύριο.

Πηγή

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!