Search
awsd

Θρήνος στο Ηράκλειο: Μπήκε στο νοσοκομείο με πόνους στο λαιμό και δεν ξαναβγήκε!

Σαραντατετράχρονος υπέκυψε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης από…
επιπλοκή της λοίμωξης δύο ώρες κατόπιν της εισαγωγής του με συμπτώματα φαρυγγίτιδας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας ο 44χρονος πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε αδιαθεσία και δυνατό πόνο στο λαιμό.

Ο ίδιος πήρε αντιβίωση όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε και ανήμερα του Πάσχα συνοδευόμενος από τον αδελφό του πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Βενιζελείου».

Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αμέσως, όμως λίγη ώρα αργότερα ο 44χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξαιτίας σοβαρής επιπλοκής που του προκάλεσε η φαρυγγίτιδα, αφού κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες είχε αναπτύξει οίδημα.

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *