Search
89992

Η αδελφή του αρχιπυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου ξεσπά: “O Πανούσης 7 μήνες, σκόπιμα δεν έχει εκδώσει πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha (Κυριακή 5/4/2015), στο οποίο η αδελφή του Αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου, που έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά την 12/9/2014 στο Π. Φάληρο, καταγγέλλει την πολιτική Ηγεσία  (Γ. Πανούση και Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Αναστάσιο Μαυρόπουλο) και Αρχηγό του ΠΣ (Β. Παπαγεωργίου, Αντιστράτηγο ΠΣ), γιατί εδώ και 7 μήνες, σκόπιμα δεν έχει εκδώσει το πόρισμα της ΕΔΕ, για τα αίτια και συνθήκες θανάτου του. Ήδη ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει από 13/2/2015 κακουργηματική δίωξη, κατά παντός υπευθύνου, για θανατηφόρα έκθεση και ανθρωποκτονία από αμέλεια, κατά συρροή!

“Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του αδελφού μου” καταγγέλλει η αδελφή του αρχιπυροσβέστη, Μάτθαίου Μάντζιου #proinienimerosi

Posted by Πρωινή Ενημέρωση Alpha on Sunday, April 5, 2015

 

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *