ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Μετέφερε με αυτοκίνητο, πάνω από (40) κιλά κάνναβης!!!

Συνελήφθη στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 41χρονος Έλληνας, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά και εμπορία σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί και ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 41χρονο, φορτωμένο με πάνω από (40) κιλά κάνναβης.Κατασχέθηκαν:
-σαράντα ένα (41) δέματα με κάνναβη (συνολικού βάρους 40.870 γραμμαρίων).
-ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
έ-να κινητό τηλέφωνο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο 41χρονος θα μετέφερε τα ναρκωτικά στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, προκειμένου να
εξακριβωθεί πλήρως το εύρος της δραστηριότητας και οι διασυνδέσεις του 41χρονου.

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Εδώ σχολιάζεις εσύ

Σχόλια




Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *