Search
b8643290a185086a5cb35f1fa8f2fa22

Εύγε παλικάρι μου! Δείτε γιατί αυτός ο νεαρός, που δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ, είναι ο υπάλληλος της χρονιάς! (PHOTOS)

Η ευγένεια και η αλληλοβοήθεια είναι πράγματα, που σπανίζουν στις μέρες μας. Έτσι λοιπόν, όταν βλέπουμε τέτοια παραδείγματα, είναι αναμενόμενο να γεννιούνται ευχάριστα συναισθήματα…

Ο 18χρονος υπάλληλος των Aldi αποτελεί από τα μεγαλύτερα trend στα social media! Ο Christian Trousedale έκανε μία καλή πράξη, που κατέληξε να αποτελέσει είδηση στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, βοήθησε έναν 95χρονο να γυρίζει σπίτι του, μετά τα ψώνια. Το θέμα δεν είναι οτι τον βοήθησε, αλλά περπάτησε κρατώντας το χέρι του ηλικιωμένου μέχρι και που έφτασε στον χώρο του. Η φωτογραφία των δύο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και έκανε μεγάλη αίσθηση, αποσπώντας περισσότερα από 250.00 likes!

Το athensmagazine.gr σας έχει την φωτογραφία που προκαλεί αισθήματα χαράς. Ο ίδιος από την μεριά του δήλωσε πως ήταν κάτι, που θα έκανε έτσι κι αλλιώς…

 

Πηγή

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *