ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΚΙΟΥΡΟ ΛΙΩΜΑ ΣΤΟ… ΜΕΘΥΣΙ; ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ! (VIDEO)

Ποιος είπε ότι οι σκίουροι δεν έχουν δικαίωμα να το… ρίξουν έξω;

Να πιουν ένα ποτηράκι παραπάνω βρε αδερφέ! Ακόμα και αν το επόμενο πρωί (για την ακρίβεια, μάλλον, όταν κατέβουν από το δέντρο) θα το έχουν μετανιώσει πικρά, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε άνθρωποι λόγω… hangover.

Στην πραγματικότητα, το συμπαθέστατο, κατά τα άλλα, τρωκτικό – που πήρε το δικό του κομμάτι από τη διαδικτυακή πίτα της δημοσιότητας – δεν αντικατάστησε το αίμα του με… ουίσκι, αλλά για την… τύφλα του ευθύνονται τα πολλά crabapples (καρποί κάτι σαν άγρια μήλα με γενναίες δόσεις αλκοόλ) που κατανάλωσε.

 

 

loading...

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!