Εμείς οι νοικοκυρές το μεγαλύτερο μέρος της ώρας, το περνάμε στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο νεροχύτη.
Πλένουμε πιάτα, φτιάχνουμε το φαγητό με αποτέλεσμα να έρθει η στιγμή που εκείνος θα βουλώσει. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση αν δεν έχουμε κάποιο προϊόν για να τον ξεβουλώσουμε;
loading...
Μην ανησυχείτε γιατί σας έχουμε τη λύση και μάλιστα με φυσικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και αλάτι. Ρίξτε μαγειρική σόδα και αλάτι στο σωλήνα. Αφήστε όλη τη νύχτα χωρίς να ρίξετε νερό. Το πρωί ρίξτε δύο κούπες ζεστό νερό. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!
loading...
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας
Περί ευθύνης:
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!