Search
kammenos

Επίθεση του Business Insider κατά του Π. Καμμένου: «Προκαλεί όταν λέει ότι θα στείλει τους λαθρομετανάστες στο Βερολίνο»

«Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Eurogroup της Δευτέρας στις Βρυξέλλες το οποίο είναι άκρως καθοριστικό για την Ελλάδα, καθώς θα αποφασιστεί αν η λίστα των προτεινόμενων μεταρρυθμίσεων από την Αθήνα, θα γίνουν δεκτές από τους εταίρους, ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας προχώρησε σε μια προκλητική δήλωση».

Το Business Insider υποδέχθηκε την απειλή του Πάνου Καμμένου ότι η Ελλάδα θα στείλει στο Βερολίνο τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα εδάφη της, αν η Ευρώπη επιτεθεί, όπως ακριβώς ακούγεται: ως άμεση απειλή. Ο κ. Καμμένος είναι μέλος της κυβέρνησης, πρόεδρος των ΑΝΕΛ και μέλος της συγκυβέρνησης στην Ελλάδα και με αυτή τη δήλωσή του ανέβασε κι άλλο τα στοιχήματα για το τι θα συμβεί τη Δευτέρα στο Eurogroup.

Και συνεχίζει το άρθρο του Business Insider: «Αυτή η δήλωση είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις στο Βερολίνο, όπως αναφέρει και η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Ο Πάνος Καμμένος δεν είναι »καινούργιος» σε τέτοιου είδους διαμάχες, καθώς παλαιότερα είχε αποκαλέσει τον Σόιμπλε persona non grata στην Αθήνα».

Ο κ. Καμμένος μιλώντας την Κυριακή στο εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ δήλωσε πως αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος «στο Βερολίνο», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τονίζει, δε, πως θα είναι εξολοκλήρου ευθύνη της Ευρώπης, «η οποία θα έχει χτυπήσει την Ελλάδα», αν ανάμεσα στους λαθρομετανάστες που θα προωθηθούν στην Ε.Ε. υπάρχουν και άτομα που «βρίσκονται στο πλευρό» του Ισλαμικού Κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμμένος: «Μπορούμε να στείλουμε στον κ. Σόιμπλε 1,5 εκατ. λάθρο αν η ΕΕ αρνηθεί στήριξη στην Ελλάδα»

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
loading...



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *