ΕΛΕΟΣ! Η 21χρονη, που ζυγίζει 200 κιλά, είναι άνεργη και παίρνει 2.000 ευρώ το μήνα γιατί…[ΦΩΤΟ]

Ορισμένα άτομα είναι πολύ τυχερά στην ζωή τους. Δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς κατάφερε να μπει στην συγκεκριμένη κατηγορία, όμως είναι άνεργη και βγάζει τόσα πολλά λεφτά.

Έχει πάρει όλο αυτό το βάρος, επειδή όταν δεν έχει τι να κάνει, κάθεται και τρώει ο,τι βρει μπροστά της. Η 21χρονη Rochelle Coulson από το Νιου Μίλτον, δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της! Ο λόγος που δεν εργάζεται είναι πως πάσχει από υπνική άπνοια, μία πάθηση που συνδέεται με την παχυσαρκία.

loading...

Έτσι λοιπόν, από την κούραση, πολλές φορές, την παίρνει ο ύπνος σε ακατάλληλα μέρη και απρόσμενες στιγμές. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, την καθιστά επικίνδυνη και ακατάλληλη για οποιαδήποτε μορφή εργασίας!

Αποτέλεσμα; Η κοπέλα από την βαρεμάρα της έχει καταφέρει να πληρώνεται όσο μία γυναίκα που εργάζεται ως νοσοκόμα! Τι να πει κανείς για το σύστημα πρόνοιας;

loading...

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα like στη σελίδα μας

Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "mikroskopio.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο mikroskopio.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!